Helsingborg | Logistikposition Tostarp

Tostarpbynight

På Tostarp Industriområde utanför Helsingborg växer ett logistikkluster fram på bästa skyltläge intill E6:an. Kundanpassade lösningar som passar kundens önskemål om expansion möjliggörs på kort tid tack vare Catenas effektiva organisation. Vi har en uttalad miljöambition och det innebär att logistikklustrets byggnader miljöanpassas och certifieras. Det innebär bland annat en beräknad energiuppvärmning på max 10 kWh per kvadratmeter (Boverkets krav var vid byggnationen 45 kWh). På området har Catena hyresgäster som PostNord, Nowaste Logistics och Freja Transport & Logistics.

PostNord har flyttat in

Tostarp Hemsidan


Under 2020 uppfördes en 18 300 kvadratmeter stor terminal avsedd för hantering av styckegods, paket och brev. Hyresgäst är PostNord.

Pressmeddelande 2019-02-26
Artikel om PostNord-terminalen i vår rapport Q2 2019

Spektakulär fasaddesign

Hoglager Fix Pagang

Tredjepartslogistiken Nowaste Logistics är en stor hyresgäst på området. Deras karaktäristiska lager med spännande fasaddesign som kvällstid är upplyst syns väl från motorvägen precis som deras 20 meter höga höglager.

"Vi överträffar förväntningarna" - case om byggnationen av höglagret

Översikt

Tostarp 2019 09 05 Ej Logo

På gång på Logistikposition Tostarp

Tillbyggnation för Nowaste

Runor Pagang

Den första anläggningen som uppfördes på området för Nowaste, byggs ut med 1500 kvm för att tillföra ytterligare kapacitet för lager och logistik samt för outlet och fotostudio.

Pressmeddelande 2019-10-02

Område: Logistikposition Tostarp
Kommun: Helsingborgs kommun
Kommunikationer: Helsingborg östra, E6, E4 hamn
Status: Under utveckling


Är du intresserad av att etablera dig här?

Välkommen att kontakta oss för att prata vidare om möjligheter på området.

Göran Jönsson
Regionchef Helsingborg  
042-449 22 66  

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?