Ängelholm | E-city Engelholm

E City


Oavsett om ditt företag söker en delad driftslösning i gemensamma lokaler eller en egen lokal med högautomatiserad drift så utgör E-city en plattform för tillväxt. Vår vision är att skapa ett komplett e-handelskluster som svarar mot alla de behov som aktörer inom den digitalt drivna handeln har. Ambitionen är att kunna erbjuda kompletterande kringtjänster som exempelvis fotostudio, tvätteri och kompetensutveckling på en och samma plats. Det är ett helhetsgrepp som gör E-city Engelholm helt unikt och ger betydande samordningsvinster för de som verkar där.

Självklart har vi ett energieffektivt tänk genom hela projektet – med aktörer som representerar framtidens handel ska vi självklart också ligga i framkant vad gäller hållbara lösningar.

Artikel Helsingborgs Dagblad 2018-11-12
Pressmeddelande om vidareutveckling av E-city Engelholm 2018-10-25


På gång på E-city Engelholm

Tillbyggnation för Boozt Fashion

Ecity Pagang2


På området finns Boozt Fashion som bedriver försäljning av kläder via sin e-handelsplattform och som har en stor marknad främst koncentrerad till Norden. Den första anläggningen som uppfördes på området för Boozt, kompletteras nu med ytterligare en anläggning om 22 800 kvm.

På bilden syns den bro som förbinder den befintliga delen (till vänster) med nybyggnationen (till höger).

Pressmeddelande 2019-09-20


Område:
 E-City Engelholm
Kommun: Ängelholms kommun
Kommunikationer: Närhet till E6, E4
Status: Under utveckling


Är du intresserad av att etablera dig här?

Välkommen att kontakta oss för att prata vidare om möjligheter på området.

Göran Jönsson
Regionchef Helsingborg  
042-449 22 66  

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?