Catena som arbetsgivare

Ganget

Utvecklande arbetsuppgifter i en effektiv organisation

På Catena bygger du och utvecklar vårt framtida samhälle. Ditt arbete möjliggör hållbar logistik och hjälper våra kunder att tänka smartare kring lägen och varuflöden. Vi är en liten och effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Genom att arbeta nära tillsammans når vi våra mål, arbetar effektivt och får full utväxling på våra kunskaper.

För att förstå behoven hos kunder och skapa affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är därför en strategisk målsättning för Catena. 

Vårt sätt att arbeta

Thumbsup Mini

 

Vi överträffar förväntningar
I stort som smått är vi affärsmässiga och vi har kunskaper som matchar både dagens och morgondagens behov. Med det som utgångspunkt gör vi alltid det lilla extra och vågar vara innovativa.

Globe Mini

 

Vi tar ansvar över tid
Såväl vår egen arbetsmiljö som samhället i stort påverkas av hur vi agerar och av de beslut vi fattar. Det vi levererar måste vara hållbart över tid – ekologiskt, socialt och ekonomiskt.

Heart Mini

 

Vi är engagerade
Vi arbetar nära våra kunder och varandra och vi brinner för det vi gör. På Catena tror vi på att ha kul på jobbet och vi är inte rädda för att glädjen ska smitta av sig – det bjuder vi gärna på!

Lediga tjänster
Just nu har vi inga lediga tjänster.

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?