Vi utvecklar framtidens logistikfastigheter

Smarter Better Faster

Genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och förvaltar vi effektiva logistikanläggningar. Våra strategiskt placerade fastigheter försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden.

"Logistiklösningar och flöden kan inte längre betraktas som linjära, utan lagerpunkterna är snarare flexibla och anpassningsbara delar i ett komplext och föränderligt ekosystem"

I vårt nät av fastigheter finns terminaler för omedelbar omlastning, logistiklager för förvaring, distributionslager, olika typer av omnilager samt fastigheter för citylogistik.

Med nya förutsättningar för att planera och optimera flöden genom digitalisering, artificiell intelligens och automation, så öppnas helt nya möjligheter upp. Ett fungerande samspel mellan anläggningarna och en ökad transparens gör att resurserna kan nyttjas mer effektivt. Det är en nödvändig förutsättning för ett fungerande samhälle där gods och varor som förflyttas hela tiden måste vara optimalt placerade i logistiknätverket för att möta kraven på tidsleverans, kostnad och klimatavtryck.

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?