Pressmeddelanden

Ny Regionchef på Catena

För att säkerställa närheten till kunder och lokala aktörer är Catenas fastighetsrörelse organiserad i fem regioner. Nu utses Fredrik Renå till ny Regionchef Malmö.

2020-04-14 kl. 11:00  
Den 1 maj 2020 tillträder Fredrik Renå som ny Regionchef i Malmö. Fredrik är civilekonom med en gedigen fastighetsbakgrund, senast som Förvaltare på Catena i fyra år och innan dess från Tribona där han arbetade som Fastighetsekonom och Förvaltare under sex år.

- Med ett starkt fokus på plats- och projektutveckling och mycket goda relationer med näringsliv och lokalsamhälle kan Fredrik med sin kompetens fortsätta utveckla regionens framgångsrika arbete, säger Catenas VD Benny Thögersen.

Fredrik efterträder Jörgen Eriksson som går in i en ny roll som vVD/Affärs- och fastighetschef på Catena enligt tidigare pressmeddelande.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Benny Thögersen, VD                                                     
Tel. 0706-60 83 50                                                            
benny.thogersen@catenafastigheter.se
                                                                                                 

Malin Nissen, HR-chef                                                    
Tel. 076-13 55 813                                                            
malin.nissen@catenafastigheter.se

Prenumerera på nyheter från Catena

Språk


Informationstyp

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.


På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?