Pressmeddelanden 2020

Catena och NELLY samarbetar kring automatisering

Catena sluter ett tilläggsavtal med hyresgästen Nelly för att finansiera automationslösningen i Nellys nya logistikanläggning, en investering om cirka 84 Mkr.

2020-11-30 kl. 15:00  

I september 2020 förvärvade Catena en nyproducerad logistikanläggning i Borås kommun med Nelly som hyresgäst. Genom ett tilläggsavtal finansierar Catena nu den automationslösning med bansystem som ska inrymmas i fastigheten. Lösningen kommer att tillverkas av Autostore och levereras av Element Logic. Nelly har option att köpa utrustningen vid ett senare tillfälle.

- Med vår kompetens och erfarenhet inom logistikområdet kan vi lösa våra kunders behov och bidra till deras affär i ett vidare perspektiv. Vårt redan goda samarbete med Nelly stärks ytterligare genom det här upplägget, säger Jonas Arvidsson, Regionchef på Catena.

Catena ser en ökad efterfrågan på den här typen av helhetslösningar i takt med att de flesta nya logistikanläggningar numera innehåller hög grad av automation.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jonas Arvidsson, Regionchef Göteborg 
Tel. 0730-70 22 60 
jonas.arvidsson@catenafastigheter.se


Jörgen Eriksson, VD
Tel. 0730-70 22 42 
jorgen.eriksson@catenafastigheter.se

                 
                                                     

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?