Pressmeddelanden 2019

Catena investerar i tillbyggnation för DHL på Logistikposition Sunnanå, Malmö

Catena investerar 32 Mkr i en tillbyggnation för hyresgästen DHL Freight i deras befintliga terminal som ligger strax utanför Malmö.

2019-12-20 kl. 8:30

Tillbyggnationen om cirka 1 850 kvm uppförs i anslutning till DHL Freights 16 940 kvm stora terminal på Logistikposition Sunnanå utanför Malmö. Med projektet avser DHL att tillföra ytterligare kapacitet. Tillbyggnationen beräknas vara färdigställd till sommaren 2020 och i samband med det justeras även hyresgästens avtalslängd till 10 år.

- Det är mycket glädjande att vi kan hjälpa DHL som är världsledande inom logistikbranschen att utveckla sin verksamhet ytterligare och att de ser en utvecklingspotential på Logistikposition Sunnanå, säger Catenas regionchef i Malmö, Jörgen Eriksson.

DHL Freight erbjuder företag nationella och internationella logistiktjänster – från paketleveranser, expressleveranser och väg-, flyg- och sjötransporter till industriella logistiklösningar för hela varuflödeskedjan.

- Vår terminal i Malmö är viktig för oss och vi ser möjligheter att utöka vår servicekapacitet. Catenas förståelse för våra behov underlättar och vi ser fram emot att fördjupa samarbetet ytterligare, säger Lena Arvidsson, Vice President Freight Terminal Based Operations på DHL Freight.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Benny Thögersen, VD                                                     
Tel. 0730-660 83 50
benny.thogersen@catenafastigheter.se   

Jörgen Eriksson, Regionchef Malmö
Tel. 0730-70 22 42
jorgen.eriksson@catenafastigheter.se   

Johan Franzén, Kundansvarig samt Regionchef Göteborg och Jönköping
Tel. 0730-70 22 60
johan.franzen@catenafastigheter.se   

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?