Pressmeddelanden 2019

Catena hyr ut i Växjö till Alvestaglass

Expansiva Alvestaglass AB är ny hyresgäst till Catena i en av bolagets fastigheter i Växjö.

2019-05-22 kl. 14:00  

Det är i västra delen av Växjö, i närheten av flygplatsen och vid väg 25 som Catena hyr ut till det expansiva bolaget Alvestaglass. Det är 6 700 kvm i fastigheten Postiljonen 1 som framöver kommer att fungera som lager för bolagets glassortiment, dryckesutbud och snacks. Målsättningen för Alvestaglass är att bli ett av de största glassbolagen i Norden.

- Vi välkomnar Alvestaglass till lokalerna som passar verksamheten och bolagets ambitioner mycket väl. Fastigheten har dessutom ytterligare byggrätter vilket innebär goda utsikter för vidare expansion, säger Jörgen Eriksson, Regionchef Catena. 

 - Vi ser stor potential på området och i samarbetet med Catena och ser möjligheter att på sikt komplettera befintliga lokaler med ytterligare funktioner, inte minst kopplat till vårt nya, växande sortiment LOHILO functional drinks and snacks, säger Dan Isaksson, Glassmästare Alvestaglass. 

Inflyttning i lokalerna har redan skett.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jörgen Eriksson, Regionchef Malmö                         
Tel. 042-449 22 42  
jorgen.eriksson@catenafastigheter.se

Benny Thögersen, VD                                         
Tel. 0730-660 83 50
benny.thogersen@catenafastigheter.se  

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?