Pressmeddelanden 2018

Catena fortsätter växa och rekryterar

2018-04-20 kl. 14:30

Ett resultat av den tillväxtfas som Catena befinner sig i är att David Silvesjö tillträder som Finanscontroller i bolaget och Annie Nyblom som Kommunikationsansvarig. Bägge rollerna är nyinrättade, strategiskt viktiga koncerngemensamma funktioner som bidrar till Catenas fortsatta resa.

Som Finanscontroller kommer Davids fokus att ligga på finansieringsfrågor, due diligence processer samt IR. Han kommer närmast från en roll som Finance manager på Heimstaden AB och har innan dess en varierande bakgrund inom bank/investmentbanksektorn. Annie har en bred kommunikatörsbakgrund från bland annat Studentlitteratur och Helsingborgshem, hennes roll på Catena omfattar både kommunikation och IR samt marknadsföring.

”Vi växer och intresset för effektiva logistikfastigheter som stöttar nya handelsmönster ökar ständigt från investerare. Med Annie och David ombord kan vi bättre möta deras behov och ytterligare tydliggöra vårt erbjudande för såväl befintliga som för framtida ägare och kunder”, säger Catenas VD Benny Thögersen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Benny Thögersen, VD
benny.thogersen@catenafastigheter.se
Tel. 0706-60 83 50

Sofie Bennsten, Koncerncontroller, HR
sofie.bennsten@catenafastigheter.se
Tel. 0730-70 22 41

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?