Pressmeddelanden 2013

CATENA ÄNDRAR DATUM FÖR DELÅRSRAPPORT FÖR 3KV

Catena AB (publ) har beslutat att senarelägga offentliggörandet av delårsrapporten för det tredje kvartalet till den 7 november från ursprungligen planerade 25 oktober.

Detta då ytterligare tid krävs för att sammanställa resultatet för bolaget efter förvärvet av Brinovas logistikfastigheter.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Andreas Philipson, VD

Tel. 070-209 77 60

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Catena AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 24 september 2013 kl. 8.30.

Catena ska äga, effektivt förvalta och aktivt utveckla välbelägna fastigheter som har förutsättningar att generera ett stabilt växande kassaflöde och en god värdetillväxt. Catenas övergripande mål är att i kraft av sin fokuserade inriktning ge aktieägarna en långsiktigt god totalavkastning.

För mer information om Catena, besök www.catenafastigheter.se

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?