Pressmeddelanden 2011

Catena får ny VD

Till ny VD efter Peter Hallgren, som avgår som VD efter 13 år, har utsetts Andreas Philipson.

Andreas tillträder den 1 maj och kommer att arbeta deltid.

Andreas är för närvarande CEO för TAM Group AB och har en lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat som CEO i Tyréns Temaplan AB samt fastighetsdirektör i Näckebro. Andreas är utbildad civilingenjör från Chalmers i Göteborg.

”Catenas fokus under den närmaste framtiden ligger på att driva detaljplanen för den helägda fastigheten Stora Frösunda i Solna. Det är med stor tillfredsställelse vi nu har lyckats knyta Andreas till bolaget. Vi ser fram emot att dra nytta av hans långa och gedigna erfarenhet av fastighetsutveckling,” säger Henry Klotz, styrelseordförande i Catena.För ytterligare information kontakta gärna styrelseordförande Henry Klotz, telefon +44 (0) 7766 205 145.Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Catena AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen har lämnats till media för offentliggörande den 29 april 2011, klockan 14.13.


Catena ska äga, effektivt förvalta och aktivt utveckla välbelägna fastigheter som har förutsättningar att generera ett stabilt växande kassaflöde och en god värdetillväxt. Catenas övergripande mål är att i kraft av sin fokuserade inriktning ge aktieägarna en långsiktigt god totalavkastning genom att bli en ledande aktör med inriktning mot handelsfastigheter på ett antal strategiska orter.

För mer information om Catena, besök www.catenafastigheter.se

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?